REVIEWS

Reacties na Individuele Opstellingen:

“Ik wilde even delen dat ik het zo prettig vond hoe de opstelling verliep. Ik voel me er heel kalm door. Ik had echt het gevoel dat ik door alles heen ging, in plaats van dat het langs me heen ging. Het voelde weer als een ‘klein reisje naar groei’. Bedankt.” <S>.

“Soms loop je steeds tegen dezelfde innerlijke muur op. Eroverheen springen, eromheen lopen, ertegenaan duwen… de muur blijft ergerniswekkend staan. De enige oplossing lijkt dan negeren. Maar iedere keer komt hij weer in beeld. Met Josselien heb ik de muur in beeld gebracht als tafelopstelling met blokken. Ze doet dat met veel invoelingsvermogen. Zij is in staat om alles op zijn kop te zetten, zonder dat je afhaakt. En dan blijkt de muur niet het eindpunt, maar het begin te zijn van een ander perspectief, zodra je hem een stem geeft.” <Christa>

 – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Toen ik vanochtend bij Josselien kwam met een dilemma over welke richting(en) ik voor mijn bedrijf moest kiezen om de komende tijd op te focussen, was ik behoorlijk van streek omdat ik het gewoon ECHT niet wist. Josselien nam de tijd om mijn vraag kraakhelder te krijgen en stelde toen de 4 opties op, waar ik blind op moest gaan staan. Welke zouden mij de meeste ‘flow’ geven?

Daarna deden we NOG een blinde test en hoe fijn en bevestigend was het om bij alle twee de testen te merken dat ‘het systeem’ “loud and clear” aangaf dat mijn allerliefste onderwerpen mijn aandacht verdienen. Heel fijn!

Josselien is mijn zus en je zou kunnen denken dat ik daardoor bevooroordeeld ben, maar tegelijk heb ik ook heel veel verschillende opstellingen meegemaakt en kan ik met de hand op mijn hart stellen dat ik het nergens zo integer, zuiver en onbevoordeeld heb meegemaakt als bij Josselien.

Ze laat je alle ruimte om jezelf te zijn en begeleidt je naar de meest heldere boodschap, vanuit jezelf en ‘het veld’ wat er maar mogelijk is. <Angelique>

Reacties na Opstellingsmiddagen:

“Ook al had ik geen vraag ingebracht, ik had als representant wel inzichten gekregen over hoe mijn eigen onderwerpen in elkaar zitten en ik kon mijn oude angsten een juiste plek geven. Dit is zeker een aanrader.”

“Ik voel me veilig door de ‘gewone’ vrolijke gesprekken vooraf, niet te pretentieus.”

“Door jullie integriteit en rust ontstond een veld waarin mocht gebeuren wat er gebeurt. De begeleiding was heel duidelijk.”

“Er is aandacht voor iedereen en er is een veilige en luchtige sfeer.”

“Josselien en Frida creëren een veilige, warme setting waarin ieder een eigen reis door tijd, ervaring en gevoel kan gaan.”

“Super, hartstikke bedankt voor de prachtige, rijke, middag…”

“Het gaat op een juiste manier heel diep.”

Reacties na JA! Sessies (samen met Angelique Desiree) 

“Ik neem een schitterende dag mee naar huis”

“Een super waardevolle dag. Inzichten gekregen. Fijne begeleiding van Josselien & Angelique die ieder bekwaam zijn in hun begeleiding van opstellingenwerk en het creatieve stuk. Leuk die afwisseling. Ik zeg: JA-DOEN.”

“Ik vond de begeleiding van Josselien en Angelique goed, professioneel en heel natuurlijk. Nergens geforceerd of kunstmatig. Je kunt merken dat ze dit uit bevlogenheid doen. Ze willen je dit (cadeau) echt geven.”

“Josselien en Angelique weten zo’n sfeer te creëren waarbij iedereen zich gezien voelt. En dat ontspant. Hierdoor waren alle deelnemers open en ontspannen naar elkaar toe. Dat werkt in alles door.”

“Van begin tot eind was het programma goed uitgedacht en uitgewerkt. Dat kon je merken.”

“Verrassend hoe de juiste snaar gehoord en geraakt wordt.”